Valikko Sulje

RAVINTOLA

SUKLAAPUOTI VIETTÄÄ KESÄLOMAA!
VOIT TILATA SYYSHERKUT ENNAKKOON JA TOIMITUKSET ALKAVAT 1.9.2021.

Tervetuloa Ravintola Lastun verkkokauppaan! Verkkokaupastamme voi ostaa Lastun Suklaapuodin käsintehdyt suklaamme, jotka valmistetaan Lahden Sibeliustalossa ja toimitetaan tuoreena. Valikoimasta löytyy myös Ravintola Lastun ja Piano Paviljongin ravintolalahjakortteja. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

KONVEHDIT

Valikoimissamme on monia erilaisia suklaakonvehteja, joista löydät varmasti sulostuttajia elämääsi.

SUKLAALEVYT

Käsintehdyt ja maalatut suklaalevyt sopivat niin lahjaksi kuin itse nautittavaksi. Suklaalevyistä löytyy eri makuja.

KONVEHTIRASIAT

Kokoa käsintehdyistä konvehdeistamme lempimakusi konvehtirasiaan. Kokovaihtoehtoja löytyy useita.

LAHJAKORTIT

Maukkaimman lahjan saat antamalla Ravintola Lastun tai Piano Paviljongin ravintolalahjakortin!

KONVEHDIT

Me haluamme, että suklaistamme jää kaikin puolin hyvä maku niin meille valmistajina kuin niitä nauttiville asiakkaillemme. Siksi noudatamme vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme ja valmistamme suklaamme niiden mukaisesti. Käytämme raaka-aineina ainoastaan sertifioituja suklaita sekä yhtä lailla vastuullisesti tuotettuja muita raaka-aineita.

Pyrimme tekemään myös mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten lähituottajien sekä -toimijoiden kanssa. Konvehtimme valmistetaan käsityönä ja tuoreesta suklaasta, joten ne ovat parhaimmillaan neljän viikon sisällä ostamisesta.

SUKLAALEVYT

Me haluamme, että suklaistamme jää kaikin puolin hyvä maku niin meille valmistajina kuin niitä nauttiville asiakkaillemme. Siksi noudatamme vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme ja valmistamme suklaamme niiden mukaisesti.

Käytämme raaka-aineina ainoastaan sertifioituja suklaita sekä yhtä lailla vastuullisesti tuotettuja muita raaka-aineita. Pyrimme tekemään myös mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten lähituottajien sekä -toimijoiden kanssa.

Suklaalevyt valmistetaan käsityönä ja tuoreesta suklaasta, joten se on parhaimmillaan neljän viikon sisällä ostamisesta.

KONVEHTIRASIAT

Kokoa käsintehdyistä konvehdeistamme lempimakusi konvehtirasiaan.

LAHJAKORTIT

Maukkaimman lahjan saat antamalla Ravintola Lastun tai Piano Paviljongin ravintolalahjakortin!

Lahjakortti toimitetaan postitse ja toimitusaika on noin 5 arkipäivää. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä Ravintola Lastussa, Lastun Suklaapuodissa, Piano Paviljongissa ja Restelin ravintoloissa (pois lukien Shell HelmiSimpukka -ravintolat). Kortti on voimassa 12 kuukautta latauksesta. Lisätietoa Restelin ravintoloista löydät osoitteesta restel.fi.