Valikko Sulje

Raparperi-kardemumma

 

Me haluamme, että suklaistamme jää kaikin puolin hyvä maku niin meille valmistajina kuin niitä nauttiville asiakkaillemme. Siksi noudatamme vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme ja valmistamme suklaamme niiden mukaisesti.

Käytämme raaka-aineina ainoastaan sertifioituja suklaita sekä yhtä lailla vastuullisesti tuotettuja muita raaka-aineita. Pyrimme tekemään myös mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten lähituottajien sekä -toimijoiden kanssa.

Konvehtimme valmistetaan käsityönä ja tuoreesta suklaasta, joten ne ovat parhaimmillaan neljän viikon sisällä ostamisesta.

Tummasuklaa (kaakaomassa 43%, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi), kasvisrasvasekoite (vesi, kasviöljy (kovetettu palmuöljy) emulgointiaineet (polysorbaatti 60*, rasvahappojen polyglyseroliesterit*, rasvahappojen 1,2-propyleeniglykoliesterit*, rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit), stabilointiaineet (selluloosajauhe, ksantaanikumi), suola, aromit) glukoosisiirappi, inverttisokeri, kardemumma, raparperi, kaakaovoivärit, *kasvirasvapohjainen.

Suklaiden muodot väreittäin voivat vaihdella.

2,50


Suklaapuoti on kesälomalla! Toimitukset 1.9.2021 alkaen.